Menü
Kosár

2080-G55 Gloss Lucid Yellow

2080-G55 Gloss Lucid Yellow
Rendelésre
2080-G55 Gloss Lucid Yellow

Ez a termék csak rendelésre elérhető! Kérjük az ajánlat kérés gombra kattintva küldd el igényedet. Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot az árajánlattal.

  • Készlet: Rendelésre
  • Cikksz.: 7100195248
  • Tekercs szélesség (m): 1,524
  • Tekercs hosszúság (m): 25
Címkék: Fényes
Alkalmazás: Személyautók és kisáruszállítók, Tehergépjárművek és pótkocsik, Vízijárművek
Applikálás módja: Száraz
A termék minőségi besorolása: Prémium
Eltávolíthatóság: Hővel eltávolítható 
Fólia típusa: Öntött
Felület: egyenes, enyhén ívelt
Ragasztóanyag: Controltac™ / Comply™
Ragasztóanyag színe: Szürke
Ragasztóanyag típusa: Nyomásra kötő


Termékrészletek:
A 3M 2080 széria egy újonnan kifejlesztett termék, forradalmian új tulajdonságokkal rendelkezik, jobb konformálhatóság és könnyebb telepítés. Az összes fényes filmen van egy védőfilmréteg, amely segít csökkenteni a felületi lenyomatokat. Ez a réteg a teljes telepítés alatt is maradhat, majd a telepítés után könnyen eltávolítható. Melegítés után ne felejtse el eltávolítani a védőfólia réteget. A 3M knifeless szalag átvágja a védőfólia réteget is.
Még jobban illeszkedik a domború és homorú felületekhez, mélyedésekhez, ezáltal még szebb, simább megjelenést és könnyebb, gyorsabb telepítést biztosít. Akár 8 év tartósság a függőleges applikációkra, amely nagyobb vevői elégedettséget és bizalmat eredményez.

A termék adatlapját az alábbi linkre kattintva töltheti le:

Letöltés


Sütiket és más hasonló technológiákat használunk az Ön böngészési élményének és webhelyünk funkcionalitásának javítására. Adatvédelmi irányelvek.