Menü
Kosár

Vegyszerek, ragasztók

Cikksz.: 70016054788
A hatékony felhasználás érdekében percek alatt kiszárad. A vékony, egyenletes 3M ™ Tape Primer 94 réteg felhordása előtt győződjön meg arról, hogy felülete tiszta és száraz. A szalag felvitele előtt az alapozott felületnek szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Fontos, hogy a termék minimális menn..
Cikksz.: Ragasztó eltávolító
Tisztító és zsírtalanító.Citrus olaj származékból lett kifejlesztve.Nem toxikus, nem maró, biológiailag lebomló és biztonságosan használható, minimális felületvédő hatással. Nagyon hatékonyan tisztítja a zsír és olaj szennyeződéseket. ..
Cikksz.: 7000001584
A hatékony felhasználás érdekében percek alatt kiszárad. A vékony, egyenletes 3M ™ Tape Primer 94 réteg felhordása előtt győződjön meg arról, hogy felülete tiszta és száraz. A szalag felvitele előtt az alapozott felületnek szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Fontos, hogy a termék minimális menn..
Cikksz.: 7000032952
A fólia felhelyezése előtt használandó tisztítószer.Termékrészletek:Szagtalan.Alaposan megtisztítja a felületet.Viasz, szilikon és ujjlenyomatok eltávolítására is alkalmas.Illékony...
8907 Scotchcal fólia eltávolító
Rendelésre
Cikksz.: 7000119674
Vinyl anyagok eltávolításához akril zománcozott felületekről. Zselés állaga a helyén tartja a koptatóanyagot a függőleges felületeken, az aeroszolos palackból a felületre szórva segíti a gyorsabb munkavégzést.Termékrészletek:Könnyen eltávolítja a vinyl réteget és csíkokat, ezzel időt és további javí..
Cikksz.: 7100178338
Ideális kosz, zsír, kátrány és számos, nem kötő típusú ragasztó feloldására és eltávolítására. A tisztítás során nem hagy csíkot és kiválóan alkalmazható felület előkészítéséhez a ragasztási alkalmazások során. Multifunkciós tisztítószer, mely alkalmas ipari felhasználásra, de elegendően biztonságos..
Cikksz.: 7000005295
Lezárja a fólia éleit applikáció után.Termékrészletek:Véd a későbbi folyadék beszivárgástól.Normál (kb. 1 cm-es) ecsettel vihető fel a felületre.0,24 literes, kannás kiszerelésű...
Cikksz.: 7000116801
Tartsa tisztán a járművek külső felületeit a 3M™ Ablaktisztítóval. Az üvegtisztító minden szennyeződést eltávolít a jármű festett felületeiről és ablakairól, tiszta és csillogó felületet hagyva maga után.Termékrészletek:Vizes alapú.Használhatja festéken és üvegen.Foltmentes felület a járművek külsej..
Cikksz.: 7000116785
Általánosan alkalmazható ragasztó, praktikus aeroszolos palackban. Kényelmes, tiszta és gyors ragasztást tesz lehetővé.Termékrészletek:Tartós kötésekhez.Használható papír, kartonpapír, furnérlemez, kemény PVC, habgumi és sok más anyag ragasztására.Különösen alkalmas polisztirol hab ragasztására.Újra..
Cleaner matte wrap films matt fólia tisztító
Rendelésre
Cikksz.: 7100086932
Használja a 3M matt fóliatisztítót a szennyeződés, por, eső nyomainak egyszerű eltávolításához.Termékrészletek:Profi felülettisztító matt fóliákhoz.Gyengéden távolítja el a szennyeződést, port és esőnyomokat a fólia károsodása nélkül A felülettisztító gyorsan és egyszerűen használható...
Cikksz.: DT908800196
A 3M™ 9088-200 egy általános ipari célú felhasználásra szánt kétoldalas ragasztószalag. Kitűnően alkalmazható POP/POS felületeken, könnyű dobozokon, jelzésre, fém készítményre, otthoni dekorációra, papír ragasztásra, vagy csomagolásra.Tartós ragasztószalag, ami nagy gyűrődési ellenállással bír, UV- ..
Cikksz.: 7000096244
A 3M™ 9515B Kétoldalú Habszalag egy polietilén szalag, mely ideális egyenetlen felületek összeillesztéséhez, vagy olyan ragasztáshoz, ahol enyhe hézagkitöltés szükséges.Termékrészletek:Anyagok széles körének rögzítéséhez és összeállításához.Használható pl. kijelzők összeállításához (POS), könnyű emb..
Cikksz.: 7000096247
A 3M™ 9515W Kétoldalú Habszalag fehér, 1,5 mm vastag, kétoldalú polietilén hab ragasztószalag akril ragasztóval.Termékrészletek:Fehér, 1,5 mm vastag, zárt cellás, kettős bevonatú polietilén hab akril ragasztóval. Anyagok széles körének rögzítéséhez és összeállításáhozHasználható pl. kijelzők összeál..
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
Sütiket és más hasonló technológiákat használunk az Ön böngészési élményének és webhelyünk funkcionalitásának javítására. Adatvédelmi irányelvek.